Hinnasto 

LUKUKAUSIMAKSU (sisältää arvonlisäveron 24%)

15 x 45 min. yksilöopetus

460 €

15 x 45 min. ryhmäopetus         345 €

Sekä syys- ja kevätlukukausi sisältävät 15 opetuskertaa.

KUUKAUSIMAKSU (sisältää arvonlisäveron 24%):

30 min. yksilöopetus             130 €/kk
30 min. ryhmäopetus   100 €/kk

45 min. yksilöopetus           150 €/kk
45 min. ryhmäopetus 120 €/kk

Kuukausimaksuun sisältyy yksi oppitunti viikossa kuukauden ajan. Ryhmäopetus (max. 3 opiskelijaa) on mahdollista, jos sopiva ryhmä samantasoisia opiskelijoita haluaa aloittaa ryhmäopetuksen.

OPETUSPAKETTI

Esimerkkejä suosituimmista opetuspaketeista. Voimme räätälöidä opetuspaketin pituuden opiskelijan toiveiden mukaisesti. Opetuspaketin voi aloittaa ympäri vuoden.

7 x 45 min opetuspaketti          235 €
15 x 45 min. opetuspaketti      460 €

YKSITTÄISTUNTI

30 min. yksittäistunti           37 €
45 min. yksittäistunti 47 €

Maksuehdot

Lukukausimaksu laskutetaan ennen lukukauden alkua. Halutessa lukukausimaksun voi maksaa kahdessa erässä. (Ensimmäinen erä ennen lukukauden alkua ja toinen erä kuukauden kuluttua opetuksen alkamisesta). Kuukausimaksu laskutetaan jokaisen opetuskuukauden alussa. Maksumuistutuksesta peritään 5€+viivästyskulut/lasku.

Alennukset

  • Sisaralennus on 10%. Se annetaan toiselle sisarukselle edullisemmasta lukukausi- tai kuukausimaksusta.
  • Alennus kahden viikottaisen tunnin lukukausimaksusta on 10%. Alennus annetaan edullisemmasta lukukausimaksusta.
  • Suosittele ystävälle -alennus: Alenna omaa lukukausi- /kuukausimaksuasi suosittelemalla Yadan kitaratunteja ystävällesi, sukulaisellesi, työkaverillesi, naapurillesi jne. Jokaisesta uudesta opiskelijasta, jolle olet suositellut kitarakouluamme ja joka aloittaa meillä lukukausiopiskelijana, saat 20 %:n kerta-alennuksen ja joka aloittaa kuukausimaksuopiskelijana, saat 10 %:n kerta-alennuksen omaan lukukausi-/kuukausimaksuusi. Alennus annetaan seuraavasta lukukausi-/kuukausimaksustasi, kun uusi opiskelija on aloittanut opiskelunsa kitarakoulussa.

Oppilaspaikan peruminen

Lukukausiopiskelija: Ilmoittautumiset lukukausille ovat sitovia. Mahdollinen oppilaspaikan peruutus on tehtävä kirjallisesti vähintään kaksi viikkoa ennen lukukauden alkamista. Jos opetuspaikka perutaan alle kaksi viikkoa ennen lukukauden alkua, peritään lukukausimaksusta puolet. Mikäli opetuspaikka perutaan kesken lukukauden, peritään koko lukukausimaksu, eikä käyttämättä jääneitä tunteja korvata. Sairaustapauksissa korvauksista neuvotellaan erikseen. 

Kuukausimaksuopiskelija: Jos opiskelija haluaa lopettaa opiskelun, on hänen ilmoitettava siitä vähintään kahta viikkoa ennen seuraavan kuukauden alkua (ellei olla etukäteen sovittu, että opiskelija opiskelee tietyn kuukausimäärän). Jos opiskelija ilmoittaa lopettamisesta yllämainittua myöhemmin, mutta ennen seuraavan kuukauden alkua, hänen on maksettava puolet seuraavan kuukauden maksusta. Jos seuraavan kuun lasku on jo lähetetty tai kuukausi on jo alkanut, laskutetaan koko kuukausimaksu, vaikka opiskelija ei tulisikaan tunneille. Maksettuja kuukausimaksuja ei palauteta.

          * * *            * * *            * * *            * * *     

Toimintakustannusten nousun tai muun syyn vuoksi muutokset kuukausimaksuihin ovat mahdollisia, mutta kitarakoulun on ilmoitettava niistä opiskelijoille vähintään kuukautta aikaisemmin.