Ajankohtaista

Opetustila siirtyy Pukinmäkeen!

Kitarakoulu Yada aloittaa syyskauden uudessa opetustilassa osoitteessa Eskolantie 12-14 LH3 Helsingin Pukinmäessä 7.8. Hyvien liikenneyhteyksien päässä olevaan viihtyisään tilaan on helppo tulla opiskelemaan soiton saloja kauempaakin. Pukinmäen juna-asema ja Kehä I ovat n. 300 m päässä ja lähimmille bussipysäkeille on matkaa n. 50 m. Ilmaisia kiekollisia parkkipaikkoja on Unikkotien puolella vain muutaman kymmenen metrin päässä kitarakoulusta. Tilaan on oma ulko-ovi, joka sijaitsee katutasolla katutasolla. Tervetuloa! :) 

Kevät 2024

Varaa nyt paikkasi kevään opetukseen! Lukukauden mittaisen opetuspaketin lisäksi tarjoamme tarpeittesi mukaan räätälöitäviä opetuspaketteja, kuukausimaksun sekä yksittäisiä tunteja. Tule mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset email: musiikkiyada(at)gmail.com tai puh. 0440904760 / 0505344473.

Lahjakortit - paketoi soittotaitoa lahjaksi

Aineeton ja pitkään iloa tuottava lahja on Yadan lahjakortti. Voit antaa lahjaksi valitsemasi määrän soittotunteja tai lukukausia. Kysy lisää!


Ilmainen tutustumiskäynti

Tule tutustumaan kitarakouluumme ja sen opetukseen ilmaiseksi. Varaa sopiva aika sähköpostitse tai puhelimitse ja astu sisään! 

Suosittele Ystävälle -alennus

Alenna omaa lukukausi- /kuukausimaksuasi suosittelemalla Yadan kitaratunteja ystävällesi, sukulaisellesi, työkaverillesi, naapurillesi jne. Jokaisesta uudesta opiskelijasta, jolle olet suositellut kitara-kouluamme ja joka aloittaa meillä lukukausiopiskelijana, saat 20 %:n kerta-alennuksen ja joka aloittaa kuukausimaksuopiskelijana, saat 10 %:n kerta-alennuksen omaan lukukausi-/kuukausimaksuusi. Alennus annetaan seuraavasta lukukausi-/kuukausimaksustasi, kun uusi opiskelija on aloittanut opiskelunsa kitarakoulussa.