Opetus

Kitarakoulu Yada on tarkoitettu kaikenikäisille ja eritasoisille opiskelijoille. Käyttämämme opetusmetodi tehostaa oppimista ja olemme saaneet siitä erittäin hyvää palautetta opiskelijoilta.  Koulussamme voit opiskella klassista kitaraa ja sähkökitaraa. Uutuutena myös bassokitaran, ukulelen ja charangon perusteet.

Opetuksen tavoitteena ei ole vain tiettyjen kappaleiden opettelu, vaan tarkoitus on, että opit, miten kitara/muu opetettava soitin toimii instrumenttina ja miten sitä soitetaan. Opetamme sinua myös tarvittaessa lukemaan nuotteja, jotta osaat soittaa suoraan nuoteista. Pyrimme ottamaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon opetuksessa. Etenkin yksilöopetuksessa tämä on mahdollista.

Klassisen kitaran soittoa voit opiskella konservatorio-opetusta vastaavalla tasolla. Sähkökitaransoiton opiskelussa voit edetä perustasosta jonkin verran ylöspäin.                            

Uusia opiskelijoita otamme ympäri vuoden. Opetuskielenä on suomi tai espanja.

Lukukaudet

Kitarakoulu Yadassa on syys- ja kevätlukukausi, joihin molempiin sisältyy 15 opetuskertaa. Syyslukukausi alkaa pääsääntöisesti elokuun loppupuolella ja kevätlukukausi tammikuun loppupuolella. Tarkemmat aloituspäivät sovitaan jokaisen opiskelijan/opetusryhmän kanssa erikseen.

Kuukausimaksu

Kitarakoulussamme on mahdollista opiskella kuukausimaksu-periaatteella. Opiskelija maksaa tällöin kuukausimaksun, johon sisältyy yksi opetuskerta viikossa kuukauden ajan (keskimäärin neljä krt/kk).

Opetuspaketit

Tarjoamme lisäksi opiskelijoiden toiveiden mukaan räätälöityjä opetuspaketteja. Opetuspaketin minimipituus on seitsemän oppituntia.

Yksittäistunnit

Halutessaan opiskelija voi käydä yksittäisellä oppitunnilla.

Lukukausien, kuukausimaksujen, yksittäistuntien ja suosituimpien opetuspakettien hinnat löytyvät Hinnasto-otsakkeen alta. Lukukausimaksu on suhteessa aina halvempi kuin kuukauden kerrallaan maksaminen.